torsdag 21. april 2011

vårferie!

Vi er i gang. De voksne senker skuldrene - da roer de små seg også. Vi sover "lenge", leser på senga, har god tid. Vi har lange frokoster. Det er solbriller og solkrem. Vårferien er her med all sin glede.

Det snekres ola-bil. Gutta bruker lang tid på å komponere registreringsskiltene...

Vidunderet er snart kjøreklart.


Soltørket tøy!

Storebror står for lunsjvaflene. Sunne og supre. Oppskriften finner du her. Vaffelsteiking på verandaen er drøm!

- og det er nå en deilig vårdrøm å sitte på en gammel trapp og spise hjerte etter hjerte...med jordbær fra i fjor...


- og inne venter pc-en og bunkene.... - joda, underveis, underveis.....


4 kommentarer:

 1. Er du lærer, eller? ;-)

  Snubla over bloggen din i dag, etter en runde på andre blogger. Så koselig og jordnært du skriver! Her titter jeg gjerne innom seinere igjen :-)

  God påske!!

  SvarSlett
 2. Hei, Line Marit. Velkommen - kom gjerne tilbake. Nei, er nok ikke lærer - (da hadde det vel vært full ferie nå i påska) - men jeg har en doktoravhandling som jeg skal forsvare rett over påske - så derfor disse bunkene og pc-en midt i alt mylder og glede! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Er nok ikke full ferie for min del, dessverre - men det skyldes også sykdom og styr rett før påske (som gjør at ajourføringa må gjøres nå).

  Så spennende med doktoravhandling og disputasjon. Tenkt så deilig det blir med sommerferie etter at den er ferdig og tilbakelagt :-).

  Fin dag på deg også!

  SvarSlett
 4. Nei, jeg skjønner jo at det ikke alltid blir ferie, selv om det er skoleferie. Ja - jeg gleder meg til "dagen etter" - og da har jeg to uker "fri" før jeg får eksamensbunker fra universitetet til å sensurere....
  :-)

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)