tirsdag 26. april 2011

kvinner kan, - tenk!

På universitetets nettsider står det noen gode råd angående å arrangere en doktormiddag (altså den feiringen en har etter en doktordisputas). Det kan man jo lese. Der står det blant annet at disputasens leder eller førsteopponenten bør ha vertinnen til bords.
Nuvel.
Vertinnen er vel den kvinnen som er gift med HAM som har tatt denne doktorgraden, - det står det ikke rett ut, men man kan jo lese seg til det.... - og hun kan jo da ha en av disse MENNENE som sikkert er disputasleder og førsteopponent til bords....

På den doktormiddagen som skal finne sted her i huset finnes det en kvinnelig doktorand, jeg er er også vertinnen - og både disputasens leder og førsteopponenten (ærverdige professorer) er faktisk også kvinner...

(og det er jo noen år siden kvinner begynte å ta høyere utdanning, vel....)

På tide å oppdater nettsidene, tro...?

2 kommentarer:

  1. En oppdatering er kanskje på sin plass;)

    SvarSlett
  2. Huffameg, nesten pinlig, jo. En oppdatering er så definitivt på sin plass. En litt humoristisk e-post med et lite stikk til universitetets webredaktør også? Jeg hadde ikke klart å dy meg i alle fall.

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)