fredag 15. april 2011

PåskeferieOg vi har allerede satt skistøvlene og akebrettene på loftet. De tjukke ullvottene kan nok også få ligge i fred i skuffene. Fjellet får ligge i fred for oss når det er påske. Her er det sykler og hoppetau som skal nytes! Og løvraking og vaffelsteking... fredelig påske i feriestille grenda vår - og så en mamma som får holde seg til bøker og pc så godt hun kan.. - prøveforelesningen begynner å ta form....

God påske og god helg!

2 kommentarer:

  1. Føles merkelig å dra fram skia igjen etter at syklene har vært ute på luftetur et par ukers tid...Vet ikke om det er noe vits å ta med seg langrennski til fjells en gang..

    God påske og god helg!

    SvarSlett
  2. God påske! Som bondedatter var alltid påska tida for å pusle hjemme, stelle i hagen og gjøre i stand til våronna. Slik ønsker jeg det her i min egen hage også....Med så sein påske som i år, føles det ekstra merkelig hvis en skulle dratt og lett etter snøen. Men sikkert fint for de som har det som tradisjon :-)

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)