mandag 11. april 2011

trallalla vår!

For en vidunderlig vårhelg! Uendelig mange varmegrader, bare to isklumper igjen i hagen, og vi fryder oss over alt. For oss som har levd en stund i årstidsrytmene, så vet vi det jo - det kommer - men vi kan allikevel nesten ikke tro det! Og for de små, så er det som en ny verden. Det er så mye en har glemt på en slik lang norsk vinter. Følelsen av å gå med joggesko! Uten votter, uten luer, etterhvert til og med uten jakker! De graver nye landskap i timesvis i sandkassa, de nyter sykkellivet, fotballkampene i hagen, hoppetau og kritt på bar asfalt, klatre i trærne, vaske i lekehuset, huske i vilden sky så håret flagrer og fregnene spretter, - og så alt som spirer og gror og som vi må følge med på.
Og så kommer det store sjokket over hvor vondt det er når en stuper i grusen med hendene først, uten polvotter på! Plasterforbruket går opp fra ca null til to hundre! Og enda har vi ikke begynt med skrubbsårene på knærne...

Alt hører med! Takk og pris for våren!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)