mandag 24. januar 2011

utsendelse!

Og nå sendes Maria Amelie ut av landet.
Og hun er en av mange som sendes ut i tråd med det lovverket vi har her i landet.
Og hvis du reagerer på hennes historie, - for det er vi mange som gjør
- så ta det inn over deg at dette styres av et lovverk i et demokratisk land der du har ytringsfrihet og stemmerett og rett til å påvirke lover og systemer - og protestere i det uendelige mot det du er i mot.

Maria Amelie er synlig. Mange er usynlige. Dette gjelder dem alle. Og deg.

2 kommentarer:

  1. Jeg pleier å si at voksne mennesker som ikke stemmer ved valg ikke har noen rett til å klage...Marie Ameliesaken har ført til mange interessante diskusjoner med de søte små, det er rart hva de tenker ut og funderer på.

    SvarSlett
  2. Ja - her fanger de også opp saken, av en eller annen grunn spesielt minstemann - som mener at han har hørt "noen" skal sendes ut i Østmarka (som er skogen vår her vi bor) og ikke få lov til å komme tilbake til Norge. Dette er han veldig opprørt over!
    Jeg tror ellers at mange på en måte har fått en vekker av denne saken, at den strengheten som ligger i lovverket vårt faktisk går opp for folk. Og blir man opprørt over noe, så får man gjøre noe mer enn å klage, helt enig!

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)