fredag 23. september 2011

snart?!

Jeg tror det er over en måned siden de tre små helt spontant begynte å snakke om jul og juleforberedelser. Og vinter snakker de om hele tida. Hver dag! De gleder seg jo så veldig, rett og slett. Til å gå på ski, grave snøhuler i den store fonna som alltid ligger hos naboene. De planlegger ruter for skiturene, hvilke bakker vi må få med oss, hvor vi skal ha bål - og ikke minst hva som skal tilberedes av kostelige retter på det bålet.
Og til alt vi skal bake og lage til jul. Og vi skal vel ha adventskalendrene, Mamma. Joda - hadde jo tenkt det.
- men ikke riktig ennå.....

Høsten kom tidlig i år. Men fortsatt er det jo bare høst. Vi fyrer opp om morgenen og går med ull innerst - men ettermiddagene har god solvarme før stearinlysene igjen tennes til kvelden. Det glitrer i trærne, det er jo bare september. Det er vel lenge til vinteren ennå, vel...?3 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg ikke til vinterkulda. Men jeg gleder meg til jul, for da kommer vi endelig inn i nytt hus:)

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg også til ski. Og mørke kvelder. Og vår. Med vårt klima har vi alltid noe å glede oss til. Det liker jeg veldig godt!
  :-) ha fin dag i høsten!

  SvarSlett
 3. Synes de har et poeng, plutselig er jula her. Like greit å begynne med baking, vasking og pussing av sølv med det samme.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)