fredag 28. oktober 2011

Jeg bor i Legoland


Hurra for Lego! Det er en helt uendelig fantastisk lekeverden. Dette huset er til tider (det meste av tida) et legoland. Duplokurvene står i stua, de vokser vi visst aldri fra, der bygges det hager og bondegårder, og lekeplasser og tivoli ved siden av de to pent møblerte dokkehusene som står der. Et helt bord i kjellerstua er avsatt til smålegobygging, byggverk som skal bevares for evigheten fyller opp. Storebror har et to meter langt arbeidsbord på rommet sitt. Ikke til lekser, de gjør vi på kjøkkenet. Det er fylt av legoprosjekter. I tillegg har han tilsvarende mange meter med hylleplass til sine kunstverk. Nye oppfinnelser daglig. Lillebror følger etter med tekniske oppfinnelser. Jenta i huset bygger "verdener", eller vil overraske Lillebror med et nybygget sjørøverskip.
Fantasi, kreativitet, konstruksjonsevner, uendelig rollespill-lek. Lego er så bra!

I dag er Lillebror hjemme, trengte en dag hjemme fra skogen. Tusler i tøfler, hører på "Tordivelen flyr i skumringen" på lydbok (verdens beste hørespill for store og små! Ideelt på lange bilturer og på gråværsdager) - og bygger og bygger lego. Jeg kan jobbe litt på pc-en, og så sy litt etterpå. Fyre i ovnen i gråværet. Og så blir det helg.

5 kommentarer:

 1. Jeg følger med på bloggen din, og jeg elsker å lese innleggene dine. Det du skriver er liksom "akkurat her og nå".... Kjenner meg igjen i den legoland beskrivelsen ...
  Du syr, skriver du, bruker du glidelåser også?
  Jeg kjøpte en koffert full (nesten 500 stk) for 75 kr - og jeg deler ut til alle som vil ha. Vil du ha, send meg adressen din på epost til meg, så sender jeg deg et utvalg .....
  GOD HELG - og takk for mye god lesning

  SvarSlett
 2. Jo - noen glidelåser hadde vært gøy! Så hyggelig at du leser meg - jeg leser deg også og er alltid stum av beundring over alt du produserer!!!

  SvarSlett
 3. Lego blir man aldri lei av. :-) Jeg er 34 år og har nettopp bestilt meg en LEGO Star Wars adventskalender! Nå gleder jeg meg sånn at jeg nesten ikke klarer sitte stille. :-)

  SvarSlett
 4. Lego er best - ingen protest! Her har interessen for lego tatt seg betraktelig opp. Det er fantastisk hvordan unger i alle aldere kan leke sammen med disse klossene. Jeg elsker å bygge med mine små. Og storesøstere liker også å bruke tiden på lego med sine minisøstre her i huset. God helg !

  SvarSlett
 5. Ungene mine hadde ikke trengt andre leker, virkelig ikke. Men plass tar det, lego under fot er ikke en bra kombinasjon!

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)