tirsdag 30. august 2011

en sommer er...


- Ja, det har vært en deilig sommer, sier den positive nabomammaen.

(Jeg blir litt målløs, jeg i mitt svev, bena i løse lufta, tom, kraftløs på begynnelsen av sommeren, deretter full stopp fra 22. juli - men allikevel i full gang for det er man jo....)

- Jo. Det har jo vært mye - også mye deilig.
Vi er flinke til å gripe været - vi tar dagene som det kommer og gleder oss over det enkle. Alle småturene, alle piknikkurvene, badetøyet til tørk hver kveld. Alle måltidene på verandaen. De lange frokostene. De planlagte turene - og de spontane. Den lange fine Danmarksturen. Den rare turen til koia i skogen - bare et par dager etter bomben - underlig å være der inne i skogen, godt -rart. Den store sommerfesten - på den krevende dagen. De mange gode dagene som går i ett fordi de er ganske like og dermed gjør sommeren nettopp til noe langt og godt og deilig. Småpuslerier. Fri....

Her i denne kroken av landet startet vi jo også så tidlig i år. Det var barbeint-vær allerede i april. Det var fantastisk. Det var en annen tid.
Nå er bærene plukket. Eplene står for tur. Bøkene får sine nye fine bokbind. Støvlene er jamt i bruk. Det var en deilig tid.
Og det var tungt. Og rart. Det var som det var. En lever det livet en lever.

Nå er det høst og opprydning. Savn og trøst.

5 kommentarer:

 1. det har i grunn vært en rar sommer...men har jo vært sommer, vi har badet og vært på picnicer og på sjøen og på tur. Men hendt mye ja ...kommer til å huske denne sommeren.

  SvarSlett
 2. Sommeren som rommet alt, var sommeren 2011.

  Høsten er såvidt igang, håper den blir bra for deg og for oss.

  SvarSlett
 3. vi har hatt en fin sommer .... midt i alt.
  Nå gleder jeg meg over høsten, gule blader, lyng på trappa, rognebær til pynt, innetid, tente lys, strikketid m.m

  SvarSlett
 4. Ja, det har i alle fall vært sommer på kalenderen. Nå kan vi glede oss til den friske høstlufta, dekorative rognebær og så kan vi begynne og glede oss til jul! :-)

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)