onsdag 31. august 2011

være sammen


Det er nye dager. Det er mye nytt for de tre små denne høsten - og for oss to store også. Kabaler skal legges og det er mange tråder å nøste i. Det er godt å være en familie. Det er godt å møtes om ettermiddagene rundt middagsbordet og ha så mye å fortelle. Og det er godt å lande med den andre voksne ved stearinlysene på kjøkkenet om kvelden og ha tid. Snakke gjennom dagens veikryss og utfordringer, det tunge og det lette om hverandre. Kanskje rekke å legge noen planer. I hvertfall være sammen.

4 kommentarer:

 1. Høres veldig fint ut å ha overskudd til å kjenne at en virkelig er sammen. Heldige dere!

  SvarSlett
 2. Å, så fint det høres ut. Vi er dratt inn i en virvelvind med å finne seg til rette på skolen, lekser, høstmøter, testing av fritidsaktiviteter (kun 1 men få bestemme hvilken selv), masse førsteklassefølelser og en mamma som føler at for tiden er hun bare mamma. Ikke noe annet. Men det er greit.
  Og så planlegger vi en veldig spennende høstferie - det er koselig å gjøre sammen.

  SvarSlett
 3. Høres fint ut.Tid er fint.
  Fortsett å kose dere!

  SvarSlett
 4. Hei. Vi er jo i virvelvinden vi også. Alt ganget med tre når det gjelder de små. Det er mye å henge med på. Foreldremøter "hver kveld" (altså nesten). Nye og gamle aktiviteter, nye og gamle venner med hjem, nye og gamle verv i lokalsamfunnet for de store, mange utfordringer - lett å ende i sentrifugen der alle slenges utover - vekk fra hverandre. Så prøver vi da - å være tilstede og sammen når vi kan, når vi møtes. Og det hjelper å skrive om det også. Det er jo noe av det jeg vil at bloggen skal være - en tydeliggjøring av det gode.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)