mandag 1. august 2011

bare såvidt begynt....

Slik føles det litt. Kan det være august allerede! Denne sommeren - vi har da akkurat begynt! Akkurat begynt, kjent de første solstrålene og svømmetakene. Og kommet inn i rytmen. De rolige morgenene. Tekanne først - og så kaffe på trappa. En lang dag foran oss. Sammen.

De aller beste sommerdagene, de uten annet program enn å pakke fem små ryggsekker til fem rygger - rusle gjennom skogen, plukke med bær og sopp på veien - og så bare være der ved tjernet, svømme, lese, klatre i et tre, spise piknikbrød og glemme tida. Det samme - nesten det samme-men-det samme... - hver dag.

Pappakjæresten er på jobb igjen. Sola skinner. Snart pakker vi fire sekker og rusler gjennom skogen. Sommeren er her fortsatt. Alvoret, sola, gleden og sommeren.Her er alvoret. Youngstorget denne helga. Høyblokka i regjeringskvartalet bak oss. Fontenen er full av blomster. En mamma som kjemper med tårene. En by og et land som ikke lot seg bombe til samenbrudd. Byggekranene er reist og blomstene omkranser byen. Det er mye å snakke om denne sommeren.

1 kommentar:

  1. Sommeren ER akkurat begynt og den skal vare iallfall en måned til! Deilig og varmt, nesten ikke for mye av det gode.

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)