tirsdag 28. september 2010

vakker!

Tusen takk! Her strømmer det på med vennlige hilsener fra gode lesere! Takk til Mia i Myra, Fru Storlien og Flinke Pike - som alle - tenk det - har tenkt på meg når de skulle sende videre denne fantastiske utmerkelsen "Beautiful blogger".

Takk for at dere leser og trives her inne! Det er fint å skrive for seg selv - men det er jammen ganske flott å bli lest og kommentert av noen der ute i verden også.

Så skal jeg visst skrive sju ukjente fakta om meg selv. Det er mye om livet underveis som ikke er fortalt før på denne bloggen. Så det skal nok la seg gjøre....

- jeg har dykkersertifikat (svært pent brukt...)
- jeg har bodd et år i en campingvogn i et halvørkenområde langt, langt vest i USA. (17 år, utvekslingsstudent....)
- jeg har reist mye - mye alene. (Nå reiser jeg lite og er nærmest aldri alene....)
- jeg liker å lese i badekaret (noen ganger kommer det en kjekk mann jeg kjenner godt og serverer et glass vin på badekarkanten også!
- jeg har vært odelsjente på en stor østlandsgård (det er altså fortid)
- jeg har diplom på at jeg har spist isbjørn på Svalbard (lovlig felt, godkjent av sysselmannen)
- jeg er ofte redd - men jeg kommer meg opp på beina igjen, alltid!


Så vil jeg nevne en vakker blogg som jeg liker å lese. SouleMama, skrevet av Amanda Blake Soule i Maine, USA. Hun er mamma til fire, og skriver om livet i familien, om å være en kreativ familie, livet med å skape og leve i hverdagsglede - "and the beauty in everyday life..." Og hun tar svært vakre bilder. Les og enjoy!

3 kommentarer:

 1. Fine fakta! Det er en morsom måte å fortelle om andre sider av seg selv enn de som kommer frem i bloggen til daglig, men du - et år i campingvogn? Det er mye det...
  jeg leser også SouleMama, selv om det tidvis blir fryktelig picture-perfect synes jeg hun er inspirerende!

  SvarSlett
 2. Det er artig å se hvilke fakta som kommer frem, tenk, et pent brukt dykkersertifikat :) det har ikke jeg! Og jeg vet ikke om det noengang vil bli tatt, heller - jeg svømmer godt, etter tid med konkurransesvømming, men dykking? Nei, det blir noe annet .. Og ett år i campingvogn og all reisinga! Jeg skulle gjerne gjort det, men er altfor hjemmekjær :) Jeg er imponert og fascinert! kikka på soulemama, og der var veldig fine bilder. Godt løst oppgave, gratulerer med utmerkelse :) Klem!

  SvarSlett
 3. Hei hei. Ja, det er jo en sjanse til å legge fram noen litt sære ting som jeg ikke skriver om ellers. En del av punktene er jo absolutt fortidige minner. Dykkersertifikat, ja - det var veldig modig av meg, jeg har vært nede på 12 meter (det var kravet) - men jeg har ikke dykket etter kurset... Og den campingvogna var stor og slett ikke den største utfordringa det året. For eksempel bodde det to andre i den vogna - min vertsmor som var alenemor med to jobber, og min vertsbror som var jevnaldrende med meg og fort fant ut at jeg ikke var så kul som han hadde håpet, så han behandlet med som luft i et år. Vi bodde sju kilometer fra nærmeste by. I byen bodde 208 mennesker. Nuvel.
  Sannheten om underveis-dama i dag ligger nærmere det som syns i bloggen til vanlig. Men det er jo ikke alt som synes der heller.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)