onsdag 8. september 2010

kveldsforedrag

Kveldsstund på sengekanten, en runde med hvert barn. Slå fast at nå er det leggetid, ferdig med lesing, lyset av, alltid litt av hvert å snakke om - og så kos og god natt og natta-sanger. Hvert barn har sine favoritter. Godt og nært hver kveld.

Og er jeg heldig får jeg jo noen kveldsforedrag med på kjøpet. I kveld vartet Storebror opp med masse om jernalderen, - - og Titanic var faktisk en veldig stor ulykke, - og om dampmaskiner som muligens var besatt av onde ånder, men så var de ikke det, da...., - å, du Mamma, skal jeg fortelle deg om hvordan man har funnet ut om sorte hull.....- og så slo han fast at han faktisk ikke var så bekymret for sola lenger, det kom til å ta en fem milliarder år eller noe sånt før den slukker, så det var han ikke så bekymra for lenger. Så bra. Da er ikke jeg det heller, nei....


2 kommentarer:

  1. Phu, så kan man altså puste ut ;) Jeg vil også ha godnattahistorie på sengekanten! Jeg sliter med å sove for tiden, så nattahistorie skulle sikkert være tingen :)

    SvarSlett
  2. Ja, pust ut. Og så får jeg si som jeg sier til mine små når de mener at de ikke får sove "Det går bra, du trenger ikke sove, men du trenger å hvile" (Det virker alltid, da sover de etter to minutter!)

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)