torsdag 5. august 2010

oppskrift på motgang!


Fireåringer kan få det til! Det meste kan snus til en krise.

Her er et tips for dem som er underernært på kriser nå om dagen. Prøv for eksempel å rope "Jeg vil ha sjokoladekake - med glasuuuur" før noen andre har våknet om morgenen. Kanskje du da får et vennlig og trøtt "Nei, jeg tror ikke vi skal ha det i dag, lille venn" fra din slumrende mamma... -

I hvertfall så kan det veldig godt hende at det rett og slett ikke kommer en sjokoladekake med glasuuuur direkte der i senga kvart på sju.

Så uansett - da kan du bli sinna!!
Kjempesinna!
Før de andre har våkna.
Da er vi igang. Hurra!


(Bildet er ikke fra hagen for en gangs skyld, og det er heller ikke min herlige fireåring - men en sprek bjørn som vi "hilste på" i Skandinavisk Dyrepark på Djursland i Danmark for en ukes tid siden. Tror ikke den var særig sinna heller, bare ganske fornøyd med at det var foringstid)

2 kommentarer:

  1. Hihihii :) så du ble vekket med slike krav, og påfølgende krise ..kvart på sju? Herved har du min fulle sympati! Nei, det blir såvisst ikke sjokoladekake på den tid av døgnet! Og det selv om tredje verdenskrig er på trappene .. bildet kanskje antyder omfang og styrke av raseriet til fireåringen din :) "som en bjørn" sier vi jo om styrke? Håper det ble fredstid utover dagen! Klem :)

    SvarSlett
  2. Krig og fred går hånd i hånd her. Lille villmann er i fyk og flamme fra ca sju til sju. Og så har vi en fredfylt stund på sengekanten med allverdens kjærlighetserklæringer - "Mamma du er sååå fiiin, du er sååå gliiiin (??!!), jeg eeeelsker deeeg, du er miiiin". Og så synger jeg og så sover han.

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)