torsdag 19. august 2010

bilder og ord...og en sommer som varer


Her pleier det å være ordene som råder. Jeg er jo en skrivedame, ikke sant. Men vi er jo alle så mye! Og vi trenger alle noe vakkert også for øyet....Og i kveld vil jeg gi noen glimt fra sommeren som har vært og som det har vært skrevet om her - og en sommer som ennå ikke er over, husk det, husk det! - Noen gode glimt av noe vakkert. Ha en god augustkveld!

Mange verdifulle minner og munnfuller....

Mange gode stunder med tente lys, god mat, høytlesning og samling rundt bordet..... Hverdagsgledene. Hverdagsroen. Og litt av det vakre alltid. Lys, blomster, sang....

Roser som klarer seg gjennom harde tider....

Skjærsmin som ønsker velkommen til vår sommerhage

Syriner som innleder våren og sommeren...


Trofaste gamle roser....
Den slitte sommerduken. Ligger ute hele sommeren, en vask i ny og ne. En regnskur i ny og ne. Solbleket og full av gode minner.

En håndfull vakre små roser. Som alt annet smått og stort som skal vernes og stelles. Og oppdages....2 kommentarer:

  1. Finfine sommerbilder, og gode minner å ta med seg mot høsten og vinteren :) du er flink med kos, og jeg syns hverdagsfryd en et must; veldig, veldig viktig! Klem på deg og god helg :)

    SvarSlett
  2. God helg til deg også. Kos med de små glimtene i livet er grunnleggende. Den store historien - lykken med mann og barn og rødmalt hus i hagen er jo også der, men det også består jo egentlig av alle de små øyeblikkene, armene, klemmene, sangene, blomstene, mylder og mas - og kos!

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)