onsdag 15. juni 2011

innspurtstid


Det er innspurt mot sommerferien. Småskolebarn som lengter etter leksefri og rolige morgener. Vi planlegger turer og drømmer om sol og vann og sommerliv.

Og vi er midt i avslutnings-stimen. Det er inspurtstid. Alle arrangementer skal klemmes inn på få dager og timer nå - før skoleslutt gir feriestemning i hele landet. Noen forsommerbursdager som skal inn i tillegg. Kaballegging må til. Vi lager piknikkurver og plukker blomster og skaffer lærergaver og ordner gevinster og kaker. Og lar øynene fylles av tårer over ivrige små som opptrer med sitt beste, mens de klør et myggstikk på leggen.

Og bærer bord og tar en ryddesjau til før vi vandrer hjem og det er sommmerkveld og forsommer og junilys og gode dufter overalt.


5 kommentarer:

 1. Dette innlegget osar av forsommar og vente-på-ferie-tid, du har fanga mange gode augneblunkar her:)

  SvarSlett
 2. Ja, det er tiden nå. Tiden går fort, engasjementet i opptredener er vel i beste fall varierende og utrolig rørende.

  SvarSlett
 3. Det gjelder å nyte denne tida i fulle drag også, ikke bare vente og lengte mot ferie! Du beskriver det så godt, og jeg koser meg hver eneste dag, jeg nå!

  SvarSlett
 4. Vi hadde en heftig ettermiddag i dag, med avslutninger og møter både her og der. Vi måtte dele oss - alle kan ikke få med seg alt. Men i morra skal vi dra alle i en avslutning - gleder meg! Og andreklassingen har diktet sitt klart, han gleder seg også;)

  SvarSlett
 5. Mer innspurt her også i dag. Må dele oss, men alle får være med på noe fint...

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)