lørdag 4. juni 2011

- hva skal du nå, da...spør alle. (Og da mener de jo jobb - og "jobb" betyr som kjent det du gjør som er betalt av noen andre...)

Jeg skal vel koste gulvet for brødsmuler, bake flere brød og henge opp tøy. Ikke mye å føre opp i selvangivelsen det...

Og - så skal jeg skrive. Skrive her. Se om noen vi ha andre tekster skrevet. Skrive en kronikk i ny og ne. Se om avhandlingen kan bli en bok en vakker dag. Se om mer skjønnlitterære tekster også kan få vokse fram.
Og jeg skal hjelpe andre med å skrive - som veileder på masteroppgaver - men også gjerne på andre gjennomlesninger for skrivende folk.... (trenger du en til å lese og veilede deg på tekstene dine?)

Midt i mylderet her hjemme skal jeg prøve å sy dette sammen. Med tid til haging og laging innimellom - og mye plass for de små som skal ha tid og rom for å surre med sitt i denne familien. Drømmen er jo at dette skal kunne henge sammen - fungere sammen - bli en meningsfylt helhet - om enn langt fra noen A4-mal...


Hva skal du nå?


7 kommentarer:

 1. Akkurat nå skal jeg plante ut solsikker, sette poteter og såå gjøre ingenting i sol og skygge med en halv vannmelon i hånden resten av dagen.
  I morgen kan jeg dessverre ikke gjøre det samme... men snart igjen.

  SvarSlett
 2. Etter å ha vandret litt i livet ,ser jeg at egentlig er det ikke så mange som man skulle tro. Med dette A4 livet alle snakker om..jeg tenker at det høres ut som du lager deg et liv du synes er verdifullt..og da har du vel kommet langt?

  SvarSlett
 3. Så spennende da. Disse planene om å skrive. Og å veilede. Ser for meg at det må være umåtelig givende å veilede andre. Om man egner seg som veileder da. Vet ikke helt om jeg hadde gjort det... ;-)

  Gleder meg til å lese tekstene som etterhvert vokser frem, i alle fall her i bloggen! :-)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Kjære Siri, Bente og Liv Inger - og Julia - vi er nå en gjeng underveis på ferden alle sammen, med planting og vannmelon og skriving og mange slags valg og utfordringer - så fint at vi er med alle sammen! -ha en god dag!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)