mandag 29. november 2010

"nytt" skap på en dag

En dag forrige uke ble brukt til å lage et nytt skap i gangen. Det ble så fint! Med de nymalte hvite panelveggene var det gamle, kjedelige bjørkefolie-pax-skapet fra Ikea en nedtur å se på. Men så praktisk innvendig. Plass til alle uteklærne til fem folk. Og har man skap, så har man skap. Men vi har også en kjeller full av malingsspann som burde brukes!

Slik var de blanke, kjedelige skapdørene før jeg startet.

Pusset over alle flater Malte tre strøk med fargen Skumring. Brukte Sens-maling som tørker superraskt, slik rekker man tre strøk på noen timer. Eneste investering var nye knotter.

Skru på alle dører og skuffefronter igjen. Veldig kjekt med Ikea da, dette kan vi. Og så var det nytt skap!

Maling er i likhet med strikking en veldig deilig, selvtillitsskapende, produktiv aktivitet. Enkel å gjennomføre - og raskt tydelig fysisk resultat. Og så blir man ferdig og da er det gjort! En gang for alle. Ikke som gulvvask (som straks er usynlig - og må gjentas i det uendelige) eller avhandlingsskriving (som i stor grad også er usynlig og som tar ufattelig med tid).

Ha en fin dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)