torsdag 17. juni 2010

noe fint


I dag skal jeg få hente ekstra mange barn.
"Alle jentene" skal være med førsteklassingen hjem.

Vi skal lage noe fint, leke og spise pastasalat og rundstykker, og så koker vi ekstra mye kaffe og finner fram frukt og ispinner og tante Bentes kransekake til foreldrene kommer i sekstida for å skravle litt de også...

På en skole som stadig vekk omorganiserer, så er det fint med en ekstra liten sommerfest før alle disse elleve jentene fordeles på seks(!) nye klasser neste høst....

Jeg har tenkt at det fine vi skal lage er en ramme av kartong og dekorpapir og med pynt av paljetter og bånd. Og inni hver gjests ramme blir det et bilde av alle gjestene.
Men ofte når jeg har tenkt ut fine lageplaner - så blir det noe helt annet når barna setter i gang - så vi får se hva det blir! Det er mange kreative frøkner i den gjengen.

Men det er sol ute og passe med støv i krokene inne - og det blir hyggelig!Det ble kjempehyggelig! Og intenst. For en kreativ og aktiv og hyggelig gjeng! Lille prinsessa mi var overstadig lykkelig over arrangementet - og alle dro glade og fornøyde hjem med flott dekorerte bilder av hele gjengen. Koselig voksenskravling ble det også. Ha en god kveld!2 kommentarer:

  1. Fine du :) gode tanker, gode handlinger. Klem!

    SvarSlett
  2. Takk. Egentlig er det vel ikke så gode tanker eller handlinger - ikke noe spesiell idealisme - det er bare å prøve å få med seg de gode stundene - her og nå. Dette er akkurat nå. Akkurat nå hun har fullført sitt første skoleår, vært midt i en enestående liten jenteflokk, og det er fint å samles om en liten begivenhet.

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)