lørdag 19. juni 2010

god lørdag!!


Gode tider.
Løpetur før frokost - så deilig! Sol og vind og frodig sommerskog.

Lang, lang lørdagsfrokost med den fine gjengen min. Egg og bacon og varme rundstykker, frukt og juice og alle gode saker. Stor te-kanne på deling mellom oss to største. Lillebror har hentet Aftenposten, Storebror har hentet sin egen cd-spiller for å spille musikk for oss. Og så blir det et under av et av av de gode, store måltidene da alle klarer å være virkelig sammen rundt bordet og ha gode samtaler og nyte maten og livet og hverandre. Og så tar det av i fryd og glede i danseopptredener fra de to yngste, mens Storebror koker to egg til og te-kanna tømmes og været veksler mellom sol og regn og livet er godt og helga og sommeren ligger foran oss.

Nå fikser store og små gutter Lillebrors sykkel, vesla vår sitter foran tv-en og oppdaterer seg på kongelig bryllup, og mamma skriver litt på avhandlingen - på en lørdag, ikke verst! Snart skal vi besøke gamle venner. God lørdag!

2 kommentarer:

  1. Så deilig :) en dag med god samvittighet, samhold, kos og kjærlighet. God helg! Klem :)

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)