onsdag 14. mars 2012

vårlys-takknemlighet!


Takknemlig for vårlyset som flommer inn gjennom vinduene. Takknemlig for skinnende solskinns-felter på et støvete gulv. Takknemlig for veier og skråninger som tørker. Takknemlig for tre små som travet avgårde med joggesko (endelig!!) i dag tidlig - og kommer stormende hjem, sølete og fregnefrydefulle med de første hestehovene i hendene!
 Takknemlig for varmen. Vi fyrer ikke opp i vedovnen før langt på kveld nå om dagen - sola gir oss nok varme hele ettermiddagen. Takknemlig for at det grønnes i vinduskarmene - og snart også ute. Takknemlig for å ha levd gjennom nok en vinter, helt til våren. Nok en runde rundt sola. Nok en vår. Vi er med fortsatt, med alt vårt, med ballast og bekymringer - men i sola i hvertfall!

Takknemlig for nok en dag med armer fulle, timer fulle, livet og hjertet fullt.

1 kommentar:

  1. Det er fantastisk med vår!! Det er årets fredag :) Her vi en stund unna joggesko, men det er ikke mindre frydefult for små og store for det. Ønsker deg og dine en god midtuke!

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)