mandag 26. mars 2012

hva er mest gøy?

Utflukt med bil i kveldingen. Vi skulle kjøre vekk hageavfall og en morken sandkasse. Gutta har tigget og bedt om å få være med til gjenbruksstasjonen (altså søplefyllinga) siden vi begynte å skjære greiner og spa opp gammel sandkasse på lørdag. Så gutta - på nestenseks, ti og førtifire - de kjørte til gjenbruksstasjonen. Mens vi jentene på henholdsvis åtte og helt passe.. - vi hoppet av på Stoff og Stil. Gutta rakk til og med å kjøpe skruer på Biltema.

Det var fritt valg. Noen av oss har det altså mer gøy med å se på stoff (og kjøpe...) enn å se på avfall. Hva synes du er mest artig??

6 kommentarer:

 1. Ha ha, ungene her elsker å dra på søpla med faren sin. Jeg liker verken gjenbruksstasjonen eller stoffhandel...

  SvarSlett
 2. Men hvis du MÅTTE velge, da???

  SvarSlett
 3. Hm..jeg synes gjenbruksstasjonen..tror jeg. Har vært der flere ganger enn stoff og stil. Jeg kan ikke sy...

  SvarSlett
 4. Gjenbruksstasjonen:) for der har de sånn container hvor man kan sette fra seg brukte gamle møbler for så at andre kan komme å ta det de vil ha - og det er utrolig hva folk kvitter seg med for å kjøpe nytt, er du ute etter en gammel kommode eller skap, sofa osv så kan man komme over et kupp. Jeg elsker å runde hjørnet der for å se om det står en brukt skatt til meg:)

  SvarSlett
 5. Med klippekort på Stoff og stil er ikke valget så vanskelig for min del...

  SvarSlett
 6. Denne enkle spørreundersøkelsen har gitt et klart votum for at søppel er mest gøy. Kanskje jeg må bli med dit en tur en gang. Men snart er det loppemarked ihvertfall!!!

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)