søndag 18. desember 2011

den fjerde adventshelga - pust ut, pust inn

Etter en maratonuke med tre tusen juleavslutninger, luciaarrangementer, korkonserter, korøvelser, store beslutninger å ta, seine kvelder og tidlige morgener - kom fredagen som en velsignelse av en annen verden. Her er det en gjeng som er klar for å dale ned i skjul any time!

Lista lå lavt og listene for helga lot vi være. Nå var det hvile, ro, hente seg inn og samle krefter som var viktigst. Maratonuker synes godt i et hus, her flyter det meste... - men det fikk bare være. Det kommer nye dager.

Men en ting har vi fått gjort. I tillegg til å tenne lys, synge for det fjerde lyset, leke ekornsisten hele familien i solnedgang, og se Blåfjell arm i arm... Vi har fått bakt, montert og pyntet et pepperkakehus. Denne gangen en pepperkakekirke. Med klokketårn, halvmåneformede takvinduer, engel og stjerne på taket.
Takket være vår nye fantastiske glutenfrie pepperkakeoppskrift har vi klart å lage noe vi er skikkelig fornøyd med (- i kontrast til de to foregående årenes smuldrete, takras-prosjekter....). Svært lykkelige barn sleiket melis av fingrene og strålte over resultatet.
Nå skal jeg bare sy et nisseskjegg til barnehagegutten.....

1 kommentar:

  1. Så fin kirke!
    Jeg har laget et pepperkaketr jeg - det så bare rart ut, men samma det!
    Å kose seg og roe ned er viktig. Jeg "måtte" til en venninne litt langt bort i går. Men tok meg i det og fikk vinklet det til at førjulsbesøk er kos og at gaver blir det en annen gang.

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)