søndag 8. mai 2011

myldrehelg

Denne gode tida! Disse ukene og månedene i året - da vi bare myldrer ute-inne-ute. Sand over hele gulvet, solkrem i håret og en kaffekopp på trappa...
Og særlig nå når våren ennå er ung og ny og alt oppleves for første gang - enda en gang! Vi kaster skoene og t-skjortene og fryder oss!

Og det er smoothie og grilling og salater og frydefulle sommerdrikker blandet av juice og farris. Ungene tar ansvar, blander og organiserer. Og innimellom får jeg bakt opp en haug med brød, selv om sola skinner...

Og det spirer og gror overalt. Og vi luker og graver og gjødsler og sår, og planter om fra små såpotter til litt større potter.
- Og snekrer kjøkkenhagekasser! Det skal bli riktig fint. Her vi bor er det skrinne forhold for god kjøkkenhage, så vi får bygge den selv. Det tar bare litt lenger tid enn en tror...

Og vi kan plukke blomster og flette kranser, og legge dem i vann - og vi kan finne vannsprederen og ha tre hylende glade barn som løper ut og inn av vannspruten og henger i epletrærne og blir dusjet og kaster seg ned i solskinnet og jubler "dette er livet!"
(Det skal ikke mer til....)

Og vi kan ha gode kveldsstunder på en veranda med sovende barn inne og lyktelys og frukttrær som blomstrer ute og og et glass vin og en voksen og kjær som en deler livet med.

God søndagskveld til deg.


4 kommentarer:

 1. God søndagsskveld tilbake..og takk for at du deler den fine dagen med noen som har kolonihagedrøm..

  SvarSlett
 2. Så fin hage, og myldreaugneblunkar du deler med oss:) Eg deler også litt av hagen min idag, men på ein litt annan måte for å sei det slik;)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Hva sier du til en Awards på en mandag?
  Det ligger en og venter på deg hos Skolelyst.
  Fordi du fortjener det:-)
  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 4. Hei
  - og Benedicte - jeg sier vel takk på en mandag (som i tillegg er min bursdag....)

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)