fredag 27. mai 2011

Gårsdagens lærepenge


Gårsdagens lærepenge: Man skal ikke rømme fra barnehagen. Det er ikke lov, det er ikke lurt, det er faktisk litt skummelt.
Dette gjelder også for verdens kuleste og mest selvstendige femåring.
Altså: Man skal ikke rømme!
Ok?
Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Noen lærepenger er ganske så kjipe...Jeg rømte hver dag de første ukene jeg gikk i barnehage, og ble innhentet midtveis i sentrum av syklende barnehagetante hver dag. Til slutt gav jeg vel opp, og fant ut at det er morsommere å leke enn å løpe.

  SvarSlett
 2. Aiai - ikke bra. Ja, det er en lærepenge. Og jeg er veldig glad for at det gikk bra. Var de flere om den ideen...? Kreative og oppfinnsomme barn er supert, men slike ting er som du sier, skummelt. Håper rømlingen syntes det selv også.

  SvarSlett
 3. Huff, da. En lærepenge for barnehagen også...
  Takk for fin kommentar inne hos meg - er enig i at man bare må innstille seg på at livet er som det er. Senker man skuldre og krav, klarer man det meste. Jeg ville bare få fram i innlegget mitt at selv jeg, som har det bra og er kjempefornøyd med barn og familie og hele pakka, også kan synes det er slitsomt. Og sånn tror jeg det er for de fleste.
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Hei. Det jeg håper er jo at dette glir inn som en lærepenge hos rømlingen, - men egentlig var det visst litt gøy også - dessverre. De var to - men min røver sto nok for regien. Han rømte nok ikke fordi det er dumt i barnehagen - for der er han kjempefornøyd - men rett og slett for å gjøre et spell....

  Åja - Pia, jeg skjønner deg og jeg jeg synes det er så bra at vi skriver sånne innlegg. Vi som synes vi har det bra - vi sover ikke nødvendigvis om natta - bare fordi vi ikke klager hele tiden så betyr det ikke at vi ikke er slitne og bekymrede osv. Vanlige barn er syke, rampete, våkne på rare tidspunkter, roter, søler, rømmer fra barnehagen, slår kompisen sin osv. Det er livet... og slitsomt kan det være. (men dette begynner jo å bli et nytt innlegg... du inspirerer mange i dag...)

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)