søndag 8. september 2013

nå er vi spente!

Nå er vi spente på morgendagen. Det diskuteres og twitres og leses og skrives og blogges og publiseres og undres og prates. Familiemiddagen med besteforeldre, bror og svigerinne og små søskenbarn blir nok en god ramme for å snakke om vårt alles ansvar for å bry oss om hvordan det går. Noen har stått på stand. Noen får en sms fra lokalpolitikeren mens vi prater. Og alle skal vi stemme og noen har bestemt seg og andre tenker mer. Men vi forstår hverandre. Og vi må velge. En stemme på det partiet betyr en mindre stemme på et annet. Det må en tenke over. Og vi snakker om rettferdighet og asylbarn og matsikkerhet og miljø og ungene lurer på om det virkelig skal bli karakterer fra femte klasse.

Og så stormer de over alle hauger med søskenbarna på slep og kommer seg svette og slitne hjem til en kveld som mørkner og lys som tennes og en lykkelig pus.

Godt valg!
Stem!

1 kommentar:

  1. Det blir spennende de nærmeste dagene. Det er fint å se at en del bloggere skriver om valget i høst!Ellers er slike mer eller mindre politiske innlegg sjeldne å finne.

    Godt valg til deg også!

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)