mandag 16. september 2013

fra det ene til det andre - helhet er bra!På fredag avsluttet jeg et spennende skrivedame-forprosjekt og sendte avgårde. Utboks - send. Puuuh. Så får vi se hva de som skal vurdere dette, mener.  Jeg tror det kan bli bra. 

  
 Jeg har flere skriveprosjekter i bunken og skal straks kaste meg over mer tastatur. Men først vil jeg igang med noen prosjekter som ikke primært er skriving. På fredag satte jeg igang i hagen i finværet. Jeg har store planer for å få til mer matdyrking framover. Vi har ikke så stort areal å ta av, så da trengs en god plan og en del innsats. Det blir artig.I helga - innimellom fotballkamper og bursdagshentinger og et lite loppemarkedsbesøk (fire fagbøker til meg, en haug lekebiler til gutta, danseskøyter og sommerkjole til frøkna, trauste kjøkkenglass til oss alle) og sykling hit og dit og all den vanlige helgekosen med store og små - så fikk jeg faktisk gjort et viss innhogg i reparasjonsbunkene. Mange barnebukser fikk lapper på knærne (noen synlige og tydelige, tøft til yngstemann  - andre så usynlig som mulig til eldstemann), slitte gensere fikk fikset opp nederst på ermene, en av kjærestens skjorter som jeg har lappet haugevis av ganger i sommer, ble omsider definert som "stoff" - kan resirkulers som nye fine ting!


Og i pøsregnet i dag blir det seriebaking, fint å få fylt opp med forskjellig brød, rundstykker, knekkebrød, frokostblanding osv i fryser og bokser, og så blir det nok flere reparasjoner (bunken er uendelig!)- og så igang med litt nysøm.

Så kommer skrivekreativiteten og flere skrivedametimer etterhvert. Mangesysleri passer meg!


- og han vesle følgesvennen min her på bildene - han tar seg av avslappinga for oss begge to. Midt i "innimellom-kveldstids-avslappings-heklelappeteppe-prosjektet" mitt)

6 kommentarer:

 1. Spennende med skriveprosjekt - håper vi får høre mer:) Søt katt:)

  SvarSlett
 2. Høres ut som en veldig fin rytme! Spennende med skriveprosjekter, du har jo en del erfaring som sikkert er god å ha med seg inn i nye.

  Det hekleteppet du holder på med likte jeg veldig godt - kjempefint!

  SvarSlett
 3. Er skriveprosjektet ditt noe som etter hvert avsløres her inne? Ble nysgjerrig. Og det teppet ser ut som det blir fint! Sånt som jeg skulle ønske jeg kunne, men som jeg ikke har sjangs i havet til å få til med mine ti tommeltotter... ;-)

  SvarSlett
 4. Så kjekt å ha noen som kan slappe av for seg, hehe. Fint teppe (?) ! Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 5. Åh, jeg ble også veldig nysgjerrig nå!? :) Skriveprosjekter er litt sånn drømmelandskap, kanskje du kunne fortalt litt om det en gang? #ingenharforspurtseg... ;-)

  SvarSlett
 6. Takk for at dere er nysgjerrige! Ja - det er et teppe - kan jeg jo bekrefte i hvertfall. Jeg har flere skriveprosjekter på gang og jeg vet ikke helt hvordan det går videre med alle sammen. Noe vet jeg at skal bli til fagartikler i et par bøker. Andre ting er mer spennende - for der er det avhengig av hvordan jeg blir vurdert av andre underveis. Så da er jeg litt hemmelighetsfull foreløpig....

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)