lørdag 21. september 2013

høstdag i nabolaget!
I dag har jeg hatt det så gøy! Vi har gravd opp forvillede bringebær, gjenfunnet druknede solbær- og ripsbusker midt i det forvillede landskapet, spadd opp lassevis med fin kompost til jordforbedring, flyttet et par stikkelsbærbusker, og nyplantet to rips og to solbær.  Vi har gravd og vanna og sagd ned trær som skygger og det har vært så gøy. Storebror tok på seg gressklipperjobb hos nyinnflyttede naboer som ikke har hatt tid til å tenke på hagen i høst. Og katten har hoppet blant oss fem i hagen og demonstrert at han faktisk vet hvor han bor nå.


At the end of the day - summerer jeg opp:  Vi har gitt bort bringebærplanter til naboene på vestsida. Sønnen har brukt dagen på å få redusert det lange graset hos naboen på sørsida. Han måtte til slutt låne grasklipperen til naboen på østsida, siden vår gamle skranglekasse ikke klarte det lange høstgraset. Naboene på østsida - på sin side - sendte ned en av ungene for å låne tolv suppetallerkner til familieselskap i kveldinga.
Og for noen dager siden plukka vi plommer hos naboen på nordsida.
Bra nabolag - ikke sant!

Og flott høstdag! Håper du har hatt en fin dag også.

3 kommentarer:

  1. Åh..vi har fine naboer, men dette hørtes flott ut! :) Vi savner nabounger, vi.. :)

    SvarSlett
  2. Ja - her er det nabolag og nabounger så det holder! Stort sett er det et stort pluss.

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)