mandag 19. august 2013

andre, femte og sjuende

Lange bein. Spissede blyanter. Fylte matbokser og vannflasker. Ny plass i systemet. Ny merkelapp. Andreklassing, femteklassing, sjuendeklassing. Minstemann er ikke lenger av de minste på skolen. Eldstemann har siste år på barneskolen. Det er ny høst. Ny start.

Ofte pleier det å kjennes ut som det er på høy tid å la høsten begynne. Ofte har det vært ganske ivrige barn som har telt ned til de endelig skal i gang igjen. Det var ikke helt slik i år. Det hastet ikke. Det kunne godt vært ei uke til. (Eller mer!)
Men det er allikevel godt å kjenne at vi kan dette. Vi har gjort det før. Hverdager er vi gode på. 

Og solskinnet ser det nå ut til at vi skal få ta med oss enda en stund til. Bringebærhekken bugner fortsatt. Vi kan sette oss utendørs når vi samles til middag igjen på ettermiddagen. 

Og ved siden av oss der vi spiser strekker solsikkene seg enda lengre enn barna!

4 kommentarer:

 1. Vi har en i femte, sjuende og niende! Rørende og fin dag, første skoledag. Nå har vi satt bind på utallige bøker og er klare for morgendagen:)

  SvarSlett
 2. Andreklassing og siste år i barnehagen her.. Sennende det og for om noen uker begynner Maxiklubben.. Og bokbind, det glemte jeg visst i ettermiddag...

  SvarSlett
 3. Sjette, tredje, første.
  Plutselig var hele gjengen samme sted.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)