tirsdag 11. desember 2012

desemberglederNår en bor i et permanent juleverksted - med visse innslag av legoverksted og bakeri - så må det være greit at det aldri er ryddig. Det er jo bare å slå fast som en glede og en fordel.

En glede ved å ha defekt vaskemaskin er at en får mer fritid - et par dager, før en må begynne med håndvask....

En glede ved å ha defekt oppvaskmaskin - som vi har hatt fra august til desember - er at en kan bruke alle de morsomme og vakre loppemarkedstallerknene som ikke kan vaskes i maskin - hele tida! Og de koseligste koppene. Og det er deilig å varme seg på varmt oppvaskvann. (og så er det litt deilig når maskina nå endelig er reparert igjen, også da...)

En glede ved å være en liten frossenpinnmamma som selv har en klok mamma - er at en får en førjulspresang med en varm og vakker ullogsilketrøye, svart med blonder i kantene - og en bunke nye kjøkkenhåndklær.

En glede når en kommer hjem fra en for lang arbeidsdag i byen, med nok en skriveinnspurt og det er kald og isende vinter oppover bakkene - er at en ekstra godt kjenner varmen fra tre små og en stor og en varm vedovn og Julekongen på barnetv og en varm tekopp i hånda og kalde gode rester av en fiskemiddag på kjøkkenet...

En glede ved å ville lage julepresanger selv er at en aldri trenger å lure på hva en skal finne på en kveld... (Jaja - da er det jo bra jeg slipper å henge opp tøy, jamfør punktet nest øverst...).

Og jeg kan føye til litt til - etter runder med oppkastsyke barn, så er det deilig at alle igjen  har en frisk og storspisende dag med masse frisk luft og røde kinn. Og jeg er virkelig glad for at jeg har et varmt bad med innedo og varmt vann der jeg kan sitte oppe med syke barn i nattemørket....

Litt kjøkkenarbeid, litt hemmelig strikking, litt varmt i kroppen - og så er det desembernatt - og en ny dag venter.
3 kommentarer:

 1. koser meg med skriveriene dine - og er stortsett enig :-)
  Ha en fortsatt fin ventetid

  SvarSlett
 2. Å, flere skulle som deg, telle gledene.
  Synes det er mye mas og klaging om hvor travelt det er og så kaldt det er og så flinke alle andre er osv. Egne gleder - og evnen til å glede seg, glede seg over - det er glede!
  Takk, og fortsatt god desember!

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig glad for å dele min erfaring her, jeg heter Brenda og jeg var lykkelig gift. Ikke før mannen min sa at jeg jukset med ham, da ble vi begge små irriterende par, han kunne ikke tro, og han stolte heller ikke på ordene mine, så vi søkte om skilsmisse, senere ble vi separerte og svor å aldri gjøre opp. Jeg prøvde å gå videre, men jeg kunne ikke bli uten ham, så jeg begynte å søke etter mannen min, så ble jeg henvist til Dr.IZOYA. En flott mann jeg kom over, han kastet en kjærlighetsfortroll og fikk mannen min tilbake innen 24 timer. med dette er jeg her for å dele kontakten til Dr. IZOYA, nå ham via drizayaomosolution@gmail.com. Han er faktisk mektig og spesialiserer seg i følgende saker ...
  (1) Elsker trollformer av alle slag. (2) Slutt skilsmisse. (3) Slutt barrenness. (4) Trenger åndelig hjelp.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)