søndag 18. juli 2010

søsken


Vi er så takknemlige for den vesle gjengen vår. Tre flotte, sterke, energiske, sprudlende, krevende barn.
Vi ønsket oss en liten gjeng. Kanskje tre. Men tok det aldri for gitt. Hvert barn er en gave. Så ble det disse tre. En søskenflokk. De har hverandre - på godt og vondt, men aldri så kranglete at det ikke alltid uansett er av det gode i bunnen allikevel. De ønsker hverandre det beste, lærer av hverandre og lever et tett liv der de lærer om å leve sammen.
Og dette sommerlivet er så intenst mye familieliv og så langt fra hverdagsrutinenes mer adskilte venneflokker. Da er det søskenlivet som teller. Da er det søsknene som er de nærmeste lekekameratene - fra morgen til kveld. Og de har det så fiiiint!!! Og jeg nyter så til de grader å se hvor deilig de har det sammen og hvor mye de finner på.

(en bondegård under buskene, et dyremuseum med akvarium for masse plastdyr på verandatrappa - med guiding for den som vil...., kakebakst av sure rips og umodne stikkelsbær i sandkassa, saftbutikk i porten, heisekran i huskestativet, markjordbærslang i grøftekantene, dypdykk i glemte lekekasser innerst i krokene, høytlesning av Donald for hverandre..... - har du like morsomme dager som barna mine???)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)