onsdag 19. juni 2013

glad for i dag


Det er mye å være glad for midt i virvelvinden. Solskinn og varm te. En bunke med eksamensoppgaver til sensurering, som synker gradvis ved siden av meg. Det intenst grønne omkring meg på alle kanter ute - vi er fortsatt tidlig på sommeren, vi har fortsatt vårens energiske grønn-grønne rundt oss, før sommerblekingen av alt. At jeg kan være sammen med ungene mine hver morgen, morgentrøtte, tøysete, treige, sammen... - og hver ettermiddag når de ramler inn døra en etter en. At jeg har unger som gleder seg til så mye. Unger som har venner. At det kan myldre her i huset. At det kan være fred og ro innimellom. At jeg og vi har tatt noen valg som har gjort at vi har fått vært tilstede og kommet over noen kneiker. At klesvaska tørker på noen timer i solskinnet. At jeg har en gammel og solid sykkel som skal holde resten av livet. At jeg fikk ryddet en del på kjøkkenbenken i gårkveld. At noen mener at jeg er en dyktig fagperson. At mange forvirrende og krevende valgsituasjoner denne våren hjelper meg på vei til å forstå meg selv og hva jeg vil - litt mer.

At vi skal noe spennende i sommer og at jeg snart tror vi har planlagt nok. Og at vi skal mye hverdagslig og kjent og sommerfint. At jeg har en skog å løpe i. At jeg har en kjæreste som vil være på lag med meg i tykt og tynt. At jeg har tre kreative små som har så mye de vil dele med meg og som er så artige å snakke med  og som fortsatt søker fanget mitt når de trenger det.

4 kommentarer:

 1. Herlig positivt innlegg å lese! Jammen har du mye du kan glede deg over :) Det har jeg også!

  SvarSlett
 2. Det er så viktig å kunne sette pris på alle desse små, viktige gledene! Her og no. Me har det så godt at ein av og til gløymer det. Takk for påminninga! Klem frå Betsy

  SvarSlett
 3. Ja, jeg liker det så godt ved innleggene dine - hverdagsgleden, påminnelsen om at vi har så mye å være takknemlige for :-) Du deler ditt som er fint, og det smitter over på meg. Jeg liker også at du verken skjønnmaler eller syter. Du er et fint forbilde!
  Klem, KristinB

  SvarSlett
 4. Ja! Og hurra for å minne seg selv på alt man har å være glad for;)

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)