torsdag 20. september 2012

ingenting, hurra!
- Du mamma, skal vi noe i helga - er det noe spesielt som skal skje, liksom?
Tre spente kveldsmatunger...

- Hmm, la meg tenke, nei jeg tror ikke det er noe spesielt denne helga...

Tre små i kor:-ÅÅÅ så fint!! Da kan vi gjøre hva vi vil!

Ja - det kan vi - vi kan ha fri. (Jeg tror at for denne familien er det de aller fineste helgene - de som er åpne og klare for å ha fri. )Og ideer har vi jo...

Storebror mener at vi skal ta en tur i en skog på den andre siden av byen - der han vet at det ligger et elgskjelett som vi kan grave opp. (Tja....)

Den nystarta førsteklassingen vil drikke sjokolademelk. (Hele helga?)

Niåringen lister opp alt hun har av planer. Hun trenger virkelig en hel helg. Hun skal rydde nye og gamle ting på rommet. Hun skal skrive brev til en sommerskolevenninne. Hun har planer om å lage en larve av filt og perler. Hun har ny pianolekse. Og...

Vi er to av samme slag. Jeg vil også gjerne rydde. (Det gjør godt å få gjort det i blant - selv om jeg forkynner det glade budskap om å leve i og akseptere mylder og rot...) Og få oljet symaskina og sydd litt. Og så er det masse epler som trenger litt behandling på kjøkkenet for å gå en god vinter i møte. Og hvem vet, kanskje vi kan finne et loppemarked (jeg vil gjerne slippe elgskjelettet...)

Mest av alt gleder vi oss til at pappakjæresten kommer tilbake etter en lang uke med mye reising. Og så skal vi fyre i ovnen og sove lenge og være sammen.


5 kommentarer:

 1. Så fint! Jeg er også mest glad i slike helger hvor vi ikke skal noe som helst.

  SvarSlett
 2. Så fint! Vi har nesten en sånn helg, ihvertfall lørdagen. Det er nydelig med sånne små luftlommer i hverdagen!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en riktig god skal-ingenting-helg!

  SvarSlett
 4. Det er de fineste helgene. Men på mystisk vis blir de fylt opp likevel...

  SvarSlett
 5. Takk takk. Vi har nok aller flest slike helger. Og de fyller seg jo opp - for vi finner jo på noe hele tida - men det blir mer "lyst" enn "må" - og det er godt.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)