mandag 7. november 2011

han kan være hos meg!

- Han kan godt sove hos meg, Mamma.

Lillebror trenger noen å sove hos. Det er alltid best å være sammen, mener Lillebror. Dag og natt. Fellesskap og nærhet. Noen å dele med, noen å leke med, noen å krangle med, noen å kose med. Lille lykkeklump.
Det er ennå noen timer før underveismammaen skal krype til køys. Så godt da med en storesøster. Lykkelig Lillebror hentes, pute og kose-hund er med.

- Han kan ligge innerst, Mamma. Jeg passer på.


4 kommentarer:

 1. Ååå... man smelter jo av slikt. Vår gutt har ingen søsken han kan sove hos... men legger seg av og til i sengen vår og med mammas skjerf i armene. Da er det varmt og trygt og lukter mamma.

  Nærhet og fellesskap har fått en ny betydning for meg. På kalde netter når hele den lille familien min ligger i klump i samme seng - passer på hverandre, varmer hverandre. Det er trangt, men veldig koselig.

  SvarSlett
 2. :-) Så fint! Våre to krangla til den eldste var 12, då roa det seg. No kan dei gå hand i hand, og klemmer når dei har lyst. Og mor gler seg over det.

  SvarSlett
 3. Jeg husker vel at jeg "bare kranglet" med broren min til vi var midt i tenåra. Så var det over. Så det er nydelig å se hvor godt mine tre har det sammen - noen ganger. Og så har vi alle andre varianter på skalaen også.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)