onsdag 20. oktober 2010

kreativ høst!!

Høsten har sine sider.
Men - så lenge vi har solskinn på gyldne bjørketrær, raslende løv å sparke gjennom, så lenge det ikke er tre gjørmete regndresser å vaske hver kveld, så lenge det forstatt finnes høstasters som skinner lilla og sommer-minne-vakkert i bedene - så er det slett ikke så verst.
Og hver morgen tusler vi oss opp i mørket og kjæreste-pappaen har fyrt opp i ovnen på morgenen før vi andre sto opp og det gyldne lyset i stua varmer oss alle. Så heldige vi er, så godt vi har det som har verdens beste vedovn!
Vi finner ullgensere og varme tøfler og tenner lys i vinduskarmene og på bordet. Lillebror tegner en motorsykkel og dikterer billedteksten til meg (han innså at det ble veldig mange ord å skrive selv): "Jeg er Barratoby! ÅÅÅÅ, jeg har tom tank!! IIIIOOOOIIII!"

Og det er vel de tomme tankene vi får passe oss litt for på denne tida. Krysse fingrene for at vi har ladet opp med sol og varme fra den årstida som har vært. Sørge for mye innendørs lys og varme og varme gode høstgryter. Få med oss de solstrålene som er. Huske at vi trenger mer søvn framover... (...og tran...)

Og så kan en nyte at det er tid for å pusle med å lage både dette og hint. Vi har tegnekvelder og tegnemorgener - og strikke-kos. Symaskinen står framme - og durer rett som det er, vi pusser opp loppemarkedsfunnene, maler i trappa og planlegger juleverksteder og selvlagede presanger til alle (!?) i år
- og henter krefter fra å være kreative sammen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)