tirsdag 11. november 2014

Budskap til mine barn: Verden kan forandres!

Vi har snakket mye om det delte Tyskland, Berlinmuren og 9. november i det siste.

På skolens jubileumskonsert sist uke sang 11-åringen solo på Beethovens An die Freude - på tysk. Samme symfoni ble framført under markeringen av Berlinmurens fall på søndag. Vi har sett på bilder, snakket, husket og tenkt.

Murer faller. Verden endres. Vi kan påvirke. Det ønsker jeg å fortelle mine barn.

Og det har jeg skrevet om her: Budskap til mine barn: Verden kan forandres!

Les gjerne!

2 kommentarer:

 1. Det er trist at det fortsatt er så mange konflikter og at det fortsatt finnes murer mellom folk eller land, sånn som i Israel/Vestbredden. Den ser ikke ut til at tiden modner noe eller leger noe i den konflikten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en krevende verden. Skritt som går "såkalt framover" noen steder - kan lett overskygges av alt som ikke går særlig bra andre steder. Jeg er enig i ditt blikk på Midt Østen - der virker mye veldig fastlåst.
   Samtidig så er det viktig for meg å fortelle ungene mine at vi ikke kan gi opp. De som skal leve langt framover, må tro på at det er viktig hva de står for og gjør her i livet. Om det så "bare" er å stå for det gode og rette - selv når det ikke nytter...

   Slett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)