mandag 18. februar 2013

friDet er rolig vinterferie. Noen har vært pjuske i helga, men er på beina igjen, en familieskitur på ganske få kilometer - og med bål og pølser og tulleskihoppkonkurranse - ble gjennomført på søndag. En pappa er avgårde på jobb igjen noen dager. 
En generell spørreundersøkelse blant de gjenværende beboerne  her i huset tilsa at denne dagen i hovedsak skal domineres av å  leke hjemme. Ute og inne. Ingen behov for store utflukter. Det er et hyttebyggingsprosjekt med tepper og puter som pågår mellom sofaen og pianoet i stua. De to minste vil tegne. Niåringen skriver bok. Vi passer nabokaniner. Elleveåringen har store legoprosjekter på gang. Det er snø som skal måkes. Og kanskje en snøborg i haugen av vekkmåket snø! Det er akebrett som gjerne vil ut og skli. Noe skal bakes. 
Det er absolutt ferie.

4 kommentarer:

 1. Så deilig :-)
  Vi har kiden på SFO noen dager denne uken. Så blir det tur med far til slekta på andre siden av vannskillet.
  Og det er fri flyt og tull og tøys på SFO denne uken også. Men jeg kjenner nok litt på at han burde fått helt fri. Men det er vi voksne som må legge brikkene og fordele på sommer og vinter og høst og påske og alt det. Det gjør vi etter beste evne, så får det bli som det blir.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja - vi voksne må legge brikkene som best vi kan. Og barn i Norge har mange bra brikker lagt for seg. Han har det sikkert topp!

   Slett
 2. Litt sånn her i gården også. Langsomme dager med noen aktiviteter underveis. Godt med slike uker, og så er det jo bare fire uker før neste langfri også;)

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)