lørdag 25. februar 2012

vårsol

Vintervårlørdag. Vårsol. Helgene kommer raskt etterhverandre for tida. Det er vi takknemlige for. Solskinnet i dag ga kaffestund på lekehustrappa, fregner på nesene, masse moro i smeltende snø....
- og pelargoniaene fikk komme opp fra kjellerovervintringen sin!

Og vi som jo står rakrygget for å ikke være verdensmestre i å ha rene vinduer til enhver tid - vi gleder oss jo sikkert ekstra mye over en rundpuss til ære for sola. Blankt så lenge det varer.
Og så kan en jo glede seg over en lørdagsaftenpostenbolig-reportasje som setter fokus på at levende hjem skal være levende - og se at der får vi full pott. Vi lever jo her. Bokbunker overalt. Papir og lim. Et kjøkken med oppvask og matlagingsprosjekter  konstant. Tørketøy ved ovnen. Fulle garnkurver og stoppekurver. Legobygg på pianoet. Lekebiler på do. Fortsatt lister som mangler og vegger som sikkert gjerne ville hatt litt maling en vakker dag... Utkledningstøy på vandring gjennom huset etter at de to yngste ville kle seg ut som godteri (!) i dag... og så videre. (Høres det ille ut? Ganske koselig, synes jeg....)

Og et selvportrett på veggen i kveldslyset

God lørdag til deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)