mandag 2. august 2010

hverdag-feriedag
Fire uker familie-felles-ferie er over. Mannen tilbake i hverdagen, åpner visstnok hauger av e-poster, planlegger møter og høstens innsats.
Ungenes ferie er fortsatt uendelig. Jeg fortalte Lillebror i dag at "noen" har begynt i barnehagen igjen.... Han så ut som et levende spørsmålstegn. "Men ikke jeg??!!" Neida, neida.... "-er det så deilig med ferie?" ---- og der sitter han, rødhåret, barbeint, har gått i pysj til klokka elleve - stråler i huska - ja, det er klart!

Så vi plukker kilovis med bringebær i hagen, det er nybakt brød til lunsj, mammas pc står fortsatt stille og avhandlingen er fortsatt ikke levert, vi har søskenkrangling og liv og leven og sand i gangen og badekurven klar, Storebror konstruerer nye byggverk, den nybakte sjuåringen er blitt veldig interessert i brodering (Jeg "korster", påpeker hun, altså - syr korssting...). Jeg hiver alle ut i sola og smører nye brødskiver og solkrem i nakken...

Og så møter vi pappa-mannen til middagspiknik ved skogsvannet vårt i ettermiddag. Sommeren skal vare og vare.

2 kommentarer:

  1. Åååh, det er å ivareta sommeren så lenge den er her :) nyt dagene dine, det er fint å høre at dere koser dere!

    SvarSlett
  2. Takk! Lev dagen lykkelig, du også!!

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)