torsdag 24. januar 2013

solskinnsdagDet er solskinn gjennom flekkete vinduer - og det skinner lyse felter på hvite vegger. 
Det er ikke iskaldt - bare  kaldt. Og jeg tror sola varmer gjennom vinduene, jeg tror det....
En kan jo si at det ser ut som det skal bli vår i år også.

Det er en passe-pjusk seksåring, som er blek og snufsete, men fornøyd og småpratende - med gulvet fullt av lego og treklosser og den femte cd-en av lydboka i sving. Alle leker er hans i dag - de andre er jo ute i verden på skolen. Og matlysten er litt bedre enn i går.

Det er en lang og god telefonprat med mor/mormor - og vi kjenner at vi er nær selv om det er noen mil mellom oss.
Det er en artikkel som ikke skriver seg selv i dag heller, tydeligvis - og som skyves litt bak i samvittigheten ved at jeg tar vaskebøtte og støvsuger fatt og får huset til å virke litt sivilisert. Så har man jo gjort noe, i hvertfall. Og så sjekker jeg litt mer litteratur, mens legobyggverkene vokser. Og snart kommer skolebarna.

Vi har en god dag!2 kommentarer:

 1. Ja, det hørtes ut som en god dag! Det er godt å tenke på at det blir vår igjen. En dag. Selv om det akkurat nå er de skitne vinduene som er mest påtrengende...

  SvarSlett
 2. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)