onsdag 9. februar 2011

sy lommebok

Det var mange svært rolige syke-barn-dager de siste ukene. Forkjøla og rolige i heimen. Og med håndverkere i kjelleren... Vi pusler og tegner og leser høyt, og prøver å friste med noen gode matbiter - men mammaen må også ha noen egne prosjekter. Det frigjør de småsyke til å mase litt mindre og pusle med sitt. Godt for både store og små. Så da sydde Lillebror og jeg lommebok en dag.
Den gamle har vært i filler lenge - nå fikk fantasien og restebunkene med stoff vise vei til noe nytt.

Alle proffe symaskinfolk der ute vil sikkert kunne bekrefte at dette er amatørarbeid. Det er litt sånn "veien blir til mens en går"... Det passer jo meg som er "underveis"...

Men den har altså fine blågråtoner i lapp-på-lapp... - den har lommer til alle slags kort (dvs bibliotekkort, sånn samlekort for stempler på Indiska og sånne ting som jeg har, da - joda jeg har ett bankkort også...)

- og glidelåslomme til myntene...
- og utenpå ble det noen fine knapper fra knappesamlingen. En lang, lang stund holdt Lillebror og husets datter en grundig gjennomgang og foreslo hva som kunne passe. God hjelp og god sysselsetting...

Fornøyd!

4 kommentarer:

 1. Jeg syns dette så veldig fint ut, jeg. Og veldig avansert ut. Ikke mye amatørarbeid, i alle fall! Hilsen hu som bruker tre timer på å sy opp fire gardinlengder. ;-)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fin denne ble Underveis! En avslappet lommebok - like god som de beste jeans'ene.

  Har vært lite bloggektiv den siste tiden - både på egen og andres - kommer innom snart igjen.

  SvarSlett
 3. Aiaiaiai... denne hadde jeg glatt skrytt av. Så flink du er!
  Veldig lurt å kunne gjøre sånne ting selv, så får du det akkurat sånn som du vil ha det!

  SvarSlett
 4. Takker og bukker og neier! Fin dag til dere alle!

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)