onsdag 6. juni 2012

Sommerdrømmer

Åtteåringen som skal bli ni år i sommer, - har pakket ferdig allerede og sier hvert femte minutt at hun gleder seg SÅNN til vi skal til Danmark. Jeg har verken telt dagene, eller ukene - for det er faktisk over en måned til vi drar. Men da kan vi jo glede oss i mange dager!
Vi har jo en kjent og fast sommerdrøm vi reiser tilbake til i Danmark. Og vi har mange andre sommerdrømmer vi holder på og lengter til. Det litt hemmelige stedet vårt ved tjernet i skogen. Koia vi har gått til så mange ganger og overnattet i. Faste utfluktsteder. Og nye planer - nå klarer vi lange sykkelturer i marka sammen alle fem, mye lengre enn i fjor! Rundt det store vannet. Inn til det stedet.
Og så har vi en drøm til som vi har hatt lenge. Og som kanskje er nærmere enn før. Vi ønsker oss et sted å reise til. Vårt sted. Et slitt småbruk eller et lite svensk torp, kanskje.... Vi leter. Vi nærmer oss. Veslejenta legger planer for oss alle sammen, møblerer ferdig før budrundene er i gang. Kanskje, kanskje nærmer vi oss....

I hvertfall nærmer vi oss sommeren og sommerferien! God hverdagskveld til deg!

(og bildet er et løfte om det som kommer, vi har ikke utsprungne erteblomster her ennå, nei - men de kommer vel i år også)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)