søndag 13. mai 2012

i helga?

Hva skal dere i helga, da?

Tja - hva skal man si? For hva skal vi?

Det første jeg tenker på er hvordan helgene er fulle av matlaging. Familien med sultne folk - og andre som kommer og går. Alle skal ha mat mange ganger om dagen. Gjerne få bakt litt ekstra også - brødene i fryseren forsvinner før en aner.. Så jeg er jo en del på kjøkkenet hver helg, - med de som får lyst til å hjelpe til. Etter mat kommer rydding - og så er det snart mat igjen....

(men det er mer, joda, men heller ikke sånt en snakker om når folk spør - ikke Holmenkollstafett eller noe sånn... bare hageliv og hagesjauing - flere stein er lempet og kjørt bort, vi har sådd i kjøkkenhagekassene, jeg har løpt alene i skogen, vi har hatt lekekamerater ut og inn, jeg har lest avisene, vi har arrangert sykkel-i-trafikk-øvelse for femteklassinger i bitende søndagskulde, jeg har fått lest bøker - og latt jobbskrivinga ligge, kjørt fjørti vaskemaskiner, jeg kommer slett ikke videre med kjolen min - men bunadsskjortene til ungene passer og skal bare repareres bittelittegrann + strykes... og jeg har endelig sydd katteører til husets Cats-sanger...)

Så ikke stort. Men sånn jeg liker det. Mye nært og nyttig.
Har du hatt en fin helg?1 kommentar:

  1. Takk, det har jeg. Løpt ærend mens gutten var med mormor på fisketur. Vi har feiret bursdag til stor nevø og fryst rompa av oss. Puslet og ikke ryddet, men skulle ha brettet tøy og alt det der som virkelig ikke gjort seg selv.
    Nei, jeg har ikke løpt Holmnekollstafetten. Gudskjelov.

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)