torsdag 13. desember 2012

luciasjåfør, fridagEn fridag er fint. Da kan man være sjåfør i nabolaget, hente skolens luciakapper og lucialys i mange kartonger og kasser - stappe inn i bilen (som noen ikke har tømt for gamle rustne hjulkapsler og nyinnkjøpt veeldig stor snøskuffe; svært praktisk å transportere sammen med hvite kapper), få vært på postkontoret og sendt en del av det som skal sendes før Posten sier at vi må, få kjøpt mer gråpapir, få kjørt hjem og dratt ut den snøskuffa, få hentet skolebarn tidlig, få strøket egne luciakapper og funnet batterier til lysene, få lagd en gryte som kan stå på ovnen resten av ettermiddagen, kjørt skolebarn omdannet til korbarn til kirka til halv fire, kle på nitti barn luciadrakter til første akt og svarte antrekk med røde juleskjerf til andre akt, se en sikkert fantastisk konsert og etterpå klare å samle sammen nitti drakter og lys og få de levert til bake riktig sted.
Og så kan jeg sikkert slippe å vaske huset i kveld også.

Og jeg rakk å klippe stoff til et og et halvt hemmelig sydame-juleprosjekt før sjåførjobben startet. Det går seg til...

3 kommentarer:

  1. Herlig fridag! Godt utnytta kan man si ;) Ønsker deg og dine en fortsatt fin førjulstid :)

    SvarSlett
  2. Ja - og med en fantastisk avslutning. Koret vårt er verdens beste - og med to egne strålende sangfugler blant de nitti - og den tredje ungen i armkroken så var det så fint. Godt å være en som er i gjengen som ordner og fikser, tar seg av gjenger med unger og utstyr - og så får være publikum etterpå. Fin førjulstid til deg også.

    SvarSlett
  3. Det må ha vært en flott opplevelse tenker jeg! Og så er det godt å kjenne at man er til nytte og bidrar til at alt henger sammen. God bedring til de to små. Her er vi friske etter to runder med vannkopper, så i dag har vi benyttet oss av snøen som har kommet -kjekt med akebrett, boller og kakao :)

    SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)