tirsdag 31. juli 2012

et nytt sommersted

Her var vi i helga. Med fem soveposer, tre kosedyr og fem par støvler. Og skurekoster og søplesekker. Vi begynte å bli litt kjent. Vi fant badeplassen. Vi kjørte vekk et helt trillebårlass med plastblomster og samlet sammen nips og naps og pyntetallerkner nok til fire loppemarkeder. Vi banket madrasser. Vi fant en gammel bryggepanne som kanskje kan bli til en grill. Jeg vasket hele helga, men vi fikk også sagd ned noen trær.

Det er nesten for spennende. Det er nesten for stort. Det er mye - mye - som må ordnes. Det er mye mer møkk enn vi så på visningen. Vi oppdaget flere bygningsmessige utfordringer enn vi visste om.

Slekta kom på kaffebesøk og koste seg - sa gode ord og ga gode råd.

Vi brant lys og lykter i skumringen og hengte opp huske og taustige i det store treet. Vi lagde popkorn. De voksne tok et glass rødvin på trappa i mørket. Veslejenta laget dokkestue i en kommode. Ungene kranglet om taustigen (må vi ha tre taustiger til tre barn?). Vi skal finne et lokalt loppemarked som kan ta i mot ditt og datt....

Vi har lengtet etter noe. Vi leter nok fortsatt litt etter vårt eget sted midt i det nye, store og ukjente. Men vi gleder oss og har sommerfugler i magen for neste gang vi kommer - da kommer vi tilbake til vårt nye sted.

7 kommentarer:

 1. Så gøy at dere endelig har fått tak i noe - dette her du jo snakka om lenge :-). Nå må der gå dere til, dere og Det lille røde huset i skogen. Finne hverandre, de gode plassene og skravlestedene. Lesekroken og rødvinsplassen ;-). Gratulerer - og kos dere masse neste gang dere skal dit!

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Så fantastisk. Liten rød stue.
  Kos deg. masse!

  SvarSlett
 3. Så spennende! Gratulerer med et nytt sommersted!

  SvarSlett
 4. Gratulera med ny plass å vera! :)

  SvarSlett
 5. Takk takk - og gode sommerønsker tilbake.

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Er det i Sverige?

  SvarSlett
 7. Jepp - det er i Sverige. To timers kjøring fra oss. Og det er ikke så lite denne "stua" som noen kanskje tror ...

  SvarSlett

Skriv! Kommunikasjon er bra! Da må DU være med! (Jeg har dessverre blitt nødt til å sperre for anonyme kommentarer pga. mye plasskrevende spam de siste månedene)